tusan...

Kommer inte in på speldesign i skövde. saknar matematik c...fan då...

The pomp

Gah!!! nu rä det klippt! håret alltså. Men jag får inte till frisyren jag vill ha nu heller. Sista chansen är nu ett riktigt bra vax! Ska jag köpa ett i morgon eller har kostymören köpt??? vem vet!? inte jag! och jag får panik. Måste fixa håret tills i morgon!

GAAAAAAH SÄGNDAGS!

Krossade teaterdrömmar

Idag har jag haft min första lediga dag på länge och den har spenderats som en ledig dag bör: Läsa PC gamer, surfa på internetet, packa upp och greja i lägenheten och lagat lite mat. Maten däremot blev lite misslyckad. Istället för en god och härlig gryta blev det  något som såg mer ut som en spya. Tråkigt men den gick att äta i alla fall.

Jag sitter även och plöjer igenom Scrubs igen och det gör lite ont i mig att veta att jag aldrig kommer få vara med om ett sådant projekt som det är att vara med i en sådan serie. Det är första gången jag tycker det är jobbigt att vara född i sverige. Chansen att jag flyttar till USA och försöker slå mig igenom som skådespelare finns ju bara inte tyvärr. Och att försöka bli skådis i Sverige är ingen större dröm faktiskt. Jobba på stadsteaterar och dramaten och sätta upp tråkiga föreställningar som jag inte bryr mig det minsta om och vara med i gameshows på TV och reklam för att få budgeten att gå ihop. Nej tack. Jag vill ju göra saker som sommarteatern hela tiden! Men sånt går ju inte heller för den är unik. Ska man göra en humoristisk pjäs i Sverige ska man göra buskis eller nån jävla revy och inget av det är något som tilltalar mig. Varför gör man inte roliga och trevliga serier som i USA? Så jävla svårt kan det inte vara att göra lite trevlig svensk humor som inte är ett sketchprogram?

Nåja jag får väl drömma om hur det skulle vara att få spendera åtta år med härligt folk och spela in en populär serie. För det kommer aldrig att hända.

Annars då? Jag fick brev från BTH där dom sa att jag inte gick vidare i deras urval till Digitala Spel. Kändes tungt. Mina chanser att få plugga speldesign minskade drastiskt och nu är jag lite orolig inför framtiden. Vad ska jag göra ifall det inte blir något intressant utan ett av mina sista val? 7 poäng C++ programering lär inte hålla mig sysselsatt direkt.

Men men jag har kanske tur och kommer in någonstans. Fram tills dess är det bara att njuta av den här sista teatersommaren. Vem vet när jag får stå på scen igen efter det här? Jag kommer nog sakna det, jag känner mig som fisken i vattnet just nu.

RSS 2.0